Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 74681166  eller send en email til  mail@s-pm.dk

Hörmann garageporte

Hörmann garageporte sikrer dig kvalitet

Skal du bruge en garageport? Garageporte findes i alle kvaliteter og kan derfor have en meget variende levetid og brugsværdi. Hos Sønderjysk Portmontage har fører vi Hörmann garageporte, som er af højeste kvalitet. Vi betjener en del kunder i områderne omkring Aabenraa og Sønderborg, men vi kører i hele landet.

Hörmann sætter en ære i at udvikle porte, der på alle måder falder ind under definitionen ”tysk grundighed”. Derfor har vi naturligvis også ansat de bedste montører til at montere vores kunders garageporte.

Find den helt rette model af garageport

Hörmann garageporte fås i et utal af modeller og designs, som kan sammensættes og tilpasses hver enkelt kunde. En garageport skal jo netop gerne passe til husets og garagens arkitektur, men skal også kunne tilpasses din smag og dine ønsker. Så når du ringer til os hos Sønderjysk Portmontage med et ønske om en garageport, kommer vi naturligvis gerne ud til dig og måler op til din nye garageport.
I den forbindelse er du naturligvis mere end velkommen til at trække på vores mere end 30 års erfaring – vi rådgiver dig gerne om den helt rette løsning for dig. Det gælder både det rette design og den rette funktion, så det passer til dit hjem og dine behov.

Stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Hörmann

Fra Hörmann kan vi blandt andre tilbyde Berry-vippeporte, Ledhejseporte, Rulleport RollMatic og meget mere. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har mere specifikke ønsker til din garageport – hos Sønderjysk Portmontage finder vi en løsning! Vi tilbyder også industriporte.

Vi monterer Hörmann garageporte i Aabenraa, Sønderborg og resten af Danmark

Da Sønderjysk Portmontage holder til i Bovrup, har vi mange private kunder og erhvervskunder i Aabenraa, Padborg, Nordborg og Sønderborg kommune. Vi monterer dog porte for kunder i hele Danmark, og vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os for udførlig information og vejledning. Vi rådgiver og giver gerne et uforpligtende tilbud på den rette garageport til dit behov. Ring på (+45) 74 68 11 66 eller skriv til os via vores kontaktformular eller på mail mail@s-pm.dk, hvis vi skal ringe dig op.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.