Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 74681166  eller send en email til  mail@s-pm.dk

Hörmann Garageporte

Kvalitets garageporte

Garageporte findes i alle kvaliteter og kan derfor have en meget variende levetid og brugsværdi. Hos Sønderjysk Portmontage har vi garageporte af højeste kvalitet fra vores tyske portleverandør Hörmann.
Hörmann sætter en ære i at udvikle porte, der på alle måder falder ind under definitionen ”tysk grundighed”. Derfor har vi naturligvis også ansat de bedste montører til at montere vores kunders garageporte.

Hörmann garageporte fås i et utal af modeller og designs, som kan sammensættes og tilpasses hver enkelt kunde. En garageport skal jo netop gerne passe til husets og garagens arkitektur, men skal også kunne tilpasses din smag og dine ønsker. Så når du ringer til os hos Sønderjysk Portmontage med et ønske om en garageport, kommer vi naturligvis gerne ud til dig og måler op til din nye garageport.
I den forbindelse er du naturligvis mere end velkommen til at trække på vores mere end 30 års erfaring – vi rådgiver dig gerne om den helt rette løsning for dig. Det gælder både det rette design og den rette funktion, så det passer til dit hjem og dine behov.

Fra Hörmann kan vi blandt andre tilbyde Berry-vippeporte, Ledhejseporte, Rulleport RollMatic og meget mere. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har mere specifikke ønsker til din garageport – hos Sønderjysk Portmontage finder vi en løsning!

Kontakt os for udførlig information og vejledning.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.