Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 74681166  eller send en email til  mail@s-pm.dk

Hörmann industriporte

Industriporte i høj kvalitet

Bestil din industriport hos Sønderjysk Portmontage i Aabenraa nær Sønderborg. Vi har monteret industriporte i mere end 30 år og har valgt Hörmann porte som vores primære leverandør. De to hovedårsager hertil går hånd i hånd med vores egne værdier: kvalitet og levering til tiden. Først og fremmest har vi valgt dem ud fra kvaliteten af deres produkter, som ligger blandt de højeste i branchen. Vi betjener en del kunder i områderne omkring Sønderborg og Aabenraa, men vi kører i hele landet.
Men at vores leverandør kan levere sine produkter til tiden, vægter næsten lige så højt som kvaliteten af deres produkt. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at vi holder, hvad vi lover vores kunder, og det kan vi kun med leveringsdygtige leverandører.

Hörmann fremstiller en bred vifte af porte til industri

Ledhejseporte, som er en porttype, hvor portbladet er leddelt i sektioner og åbner lodret opad. Denne funktion gør den betydelig mindre pladskrævende end mange andre typer af porte. Ledhejseportens sektioner vil blive placeret lige over åbningen, fladt under loftet eller langs med taget. Rulleporte fra Hörmann er utroligt praktiske; med en sådan rulleport kan man nemlig parkere helt op ad porten uden at miste dens funktion, fordi den ruller op i en rulle bag overliggeren.

Af andre typer porte kan vi nævne hurtigporte, foldeporte, Hörmann garageporte m.v.

Vi monterer industriporte i Aabenraa, Sønderborg, Padborg, Nordborg og resten af Danmark

Vi kommer naturligvis til Dem og måler op og rådgiver om det rigtige valg. Sønderjysk Portmontage holder til i Bovrup, og vi har derfor hovedparten af vores kunder i Aabenraa, Padborg, Nordborg og Sønderborg kommuner, men bor du et andet sted i landet, skal du naturligvis også være velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for udførlig information og vejledning. Du kan ringe til os på (+45) 74 68 11 66 til en helt uforpligtende samtale. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, så benyt dig af vores kontaktformular eller skriv på mail@s-pm.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.