Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 74681166  eller send en email til  mail@s-pm.dk

Profil

Kvalitet og service

Sønderjysk Portmontage blev startet i 1990 af Flemming Pedersen, som har været i branchen siden 1984. Drømmen om at starte sin egen virksomhed var baseret på at levere kvalitetsprodukter med dertilhørende kvalitetsservice.

Derfor har Flemming Pedersen altid valgt kun at have medarbejdere, han kan stole på. Derfor er vi i øjeblikket tre mand i virksomheden, som alle arbejder ud fra de samme værdier: kvalitet, pålidelighed og kundeservice.

Sønderjysk Portmontage forhandler tyske Hörmanns garageporte, industriporte, læsseramper, portsluser og elektronisk automatik. At vi har valgt disse porte, er ingen tilfældighed – vi mener nemlig, at Hörmann leverer produkter i den bedste kvalitet på markedet.
Selv om kvaliteten på Hörmanns porte er høj, har hverken de eller vi fået storhedsvanvid, så vores produkter sælges naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Ud over at sælge disse produkter udfører vi montage og reparation af alle typer og fabrikater af porte. Derfor sørger vi altid for at have de mest gængse reservedele på lager til rimelige priser. Det lovpligtige årlige eftersyn på maneuelle og elektrisk betjente industriporte kan vi naturligvis også klare.

Vi holder til i Bovrup og kører hovedsagelig ud i Aabenraa og Sønderborg kommuner. Men vi lader os naturligvis ikke begrænse – hvis du bor et andet sted i landet og ønsker vores Hörmann-porte, skal du blot kontakte os, så finder vi med sikkerhed også en løsning til dig.

Har vi fanget din interesse? Vi er altid klar på at give dig et tilbud.

Kontakt os her, eller giv os et kald på 74 68 11 66 for at høre nærmere.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.